Nederlandse modellen en TOMS steunen goede doel

Voor het ‘Models Give Back’ initiatief is TOMS deze zomer een samenwerking aangegaan met drie Nederlandse topmodellen die een verschil in de wereld willen maken.

Vrijdag 18 december 2015 — Het Models Give Back initiatief is afgelopen week succesvol afgesloten met drie bijzondere chequedonaties. TOMS heeft een cheque ter waarde van €10.000 gedoneerd aan zowel Het Rode Kruis, PLAN Nederland als het Dove Self-Esteem Fund.

Samen met de vertegenwoordigers van de verschillende goede doelen namen Yfke Sturm, Giovanca Ostiana en Marvy Rieder de cheque in ontvangst uit handen van Fanny Bausse (PR Manager, TOMS EMEA).
Models Give Back

Per verkocht paar TOMS-schoenen, die Yfke, Marvy en Giovanca op de foto’s dragen, is er 20 euro gedoneerd aan het goede doel waar Yfke, Marvy of Giovanca zich voor inzetten. Van elk limited edition waren 500 paar beschikbaar in Nederland. Bij elke aankoop gold ook de One for One van TOMS: voor elk paar schoenen wat je koopt geeft TOMS een paar aan een kind in nood.

De schoenen zijn onderdeel van de limited edition Haïti Artist Collective collection (hiermee steunt TOMS lokale kunstenaars in Haïti, één van de armste landen ter wereld). Elk paar is handgeschilderd, dus een echt kunstwerk.

Lees ook:TOMS x Jonathan Adler voorjaarscollectie
Lees ook:TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam
Lees ook:TOMS werkt samen met Tabitha Simmons
Lees ook:Achtste One Day Without Shoes
Lees ook:TOMS en Christy Turlington bundelen krachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>