Sylvia Geersen nieuw gezicht Voyeur

Sylvia Geersen is vanaf vandaag het nieuwe gezicht van het groovy dance event Voyeur georganiseerd door Steel Entertainment Group. Zij siert samen met resident artist Mitchell Niemeyer de campagne voor het evenement dat op zaterdag 28 november in de Heineken Music Hall wordt gehouden. De campagne is geschoten door de Iraanse topfotograaf Rahi Rezvani, huisfotograaf van het Nederlands Dans Theater en bekend van werk voor o.a. Versace en Marcel Wanders.

De campagne met Sylvia Geersen is vanaf vandaag te zien op Facebook en op ruim 300 billboards in Amsterdam. Voyeur is een van Amsterdam’s toonaangevende evenementen met succesvolle edities achter de rug in de Heineken Music Hall, AIR Amsterdam, Marbella en Barcelona. Residents als Mitchell Niemeyer, Aaron Gill, Eva Young en Mr V.I. zijn al bevestigd voor de aankomende editie in de Heineken Music Hall. Steel Entertainment Group completeert de line-up op een later moment met meer namen.

Lees ook:Model Sylvia Geersen krijgt eigen realityserie op RTL5
Lees ook:Sylvia Geersen gevlucht uit afkickkliniek
Lees ook:Sylvia Geersen model voor nieuwe schoenenlijn Madden Girl
Lees ook:Doe mee aan de Heineken supporters look challenge
Lees ook:Cover LINDA.100 onthuld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>