ByDanie showt SS’16 collectie in Maison ByDanie x Maybelline

Danie Bles toonde op donderdag 3 september haar ByDanie Spring Summer ’16 collectie. De show vond plaats op Landgoed Waterland, wat voor de gelegenheid was omgetoverd tot Maison ByDanie x Maybelline New York. Een locatie die past bij de inspiratiebronnen van haar collectie: Jane Birkin en dochter Lou Doillon. De modellen waren omgetoverd tot NYC It-girls die op rondreis zijn door Europa en in verschillende kamers van het huis te zien waren. In elke kamer werd op een andere manier een thema van de collectie getoond.

Foto: Tessted

Lees ook:Danie Bles onthult eerste eigen ByDanie kledingcollectie
Lees ook:Danie Bles geinspireerd door The Ultimate It-girl
Lees ook:Primark komt met megamix aan trends voor najaar 2014
Lees ook:Piet Paris opent expositie in Arnhem ‘De Kamers van Piet Paris’
Lees ook:Danie Bles toont collectie in het Stedelijk Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>