Lee® onthult grootse nieuwe Europese campagne Move your Lee

Lee® creëert denim om jezelf uit te drukken: fysiek, creatief op welke manier ook. De nieuwe Move Your Lee® herfst/winter campagne voor 2015 staat bol van de energie en het optimisme en viert het gevoel van vrijheid dat het bezitten van een fantastisch jeans kan hebben.

De gelikte poster, in print en digitaal, ondersteund door twee zeer intrigerende mode video’s zetten Lee® neer als een waar hedendaags denim label, dat nieuwe wegen durft in te slaan en grenzen verlegt bij de communicatie naar vrienden en fans.

Lees ook:Pharrel Williams zet samenwerking Bionic Yarn en G-star Raw op
Lees ook:Ik laat mijn fantasie de vrije loop: interview met Christian Lagerwaard
Lees ook:Björn Borg toont exclusieve training voor Mars collectie tijdens Fashion Week Stockholm
Lees ook:Tip: Volkskrant webspecial wintermode
Lees ook:Aynouk Tan, opzoek naar grensverleggende mode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>