Paige Denim werkt met supermodel Rosie Huntington-Whiteley

Designer Paige Adams-Geller en supermodel Rosie Huntington-Whiteley presenteren vol trots de Paige Denim herfst 2015 campagne. Met deze campagne wordt voortgeborduurd op het succes van hun creatieve samenwerking voor voorjaar 2015. De nieuwe campagne is een tikje meer edgy en heeft een jaren ‘80 rock & roll vibe. De campagne werd gefotografeerd in Los Angeles en toont de eerste outwear collectie voor Paige Denim.

Tijdens de allereerste bespreking voor de fotoshoot lieten Rosie Huntington-Whiteley en Paige Adams-Geller hun Pinterest Boards aan elkaar zien. Het supermodel en de designer bleken dezelfde visie te hebben voor de campagne. Beiden houden van iconische Kate Moss-poses, de on-duty en off-duty look van modellen, en de sfeer van een industriële locatie.

Het creatieve team richtte zich voor deze herfst campagne op de inspiratiebronnen van de Paige Denim designers: ‘the modern edge’ (geraffineerde combinatie van hard en zacht), ‘soft chic’ (comfortabel en vrouwelijk met industrieel minimalisme) en ‘retreat’ (de ongecompliceerde momenten in het leven). Er is gekozen voor een eenvoudige styling, maar wel met de nadruk op unieke onderdelen.

Lees ook:Piage denim introduceert de Naomi Destructed
Lees ook:Even voorstellen: de modellen uit de Burberry campagne
Lees ook:Victoria’s Secret angels wensen je fijne feestdagen!
Lees ook:Marks & Spencer’s sexy lingerie voor najaar 2014
Lees ook:Victoria’s Secret angels supersexy in nieuwe commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>