Doutzen Kroes aanwezig op Amsterdam Fashion Week 2015

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam start vanaf vrijdag 3 juli. Gedurende tien dagen staat onze hoofdstad in het teken van fashion, fashion en nog meer fashion. Alle catwalk shows zijn tevens door heel modeminnend Nederland te zien via de livestream op fashionweek.nl.

Op maandag 13 juli zal het Nederlandse model en wereldster Doutzen Kroes aanwezig zijn tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Doutzen, die zelf modeshows liep van diverse beroemde modehuizen, zal op de laatste dag van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam onder andere de catwalk show van Maria Clè Leal bijwonen. Deze show is het resultaat van een uitwisselingsprogramma met Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, waar de jonge Spaanse designer de Mercedes-Benz Fashion Talent Madrid award in ontvangst heeft mogen nemen.

From the catwalk to the sidewalk
Gedurende Zalando presents 10 Days Downtown worden op maar liefst 10 verschillende locaties in Amsterdam evenementen georganiseerd en is Zalando zelf ook met een Mobile Fashion House aanwezig in de hoofdstad. De officiële kick-off vindt plaats in de Marktkantine met het ‘Fashion is WOW’ feest op vrijdag 3 juli. Designer Bas Kosters is curator van deze feestelijke opening en afgaande op zijn creaties, belooft het een groot spektakel te worden. Kaarten voor het programma en ‘Fashion is WOW’ zijn verkrijgbaar via www.fashionweek.nl.

My way or the runway
Naast de openingsshows van Aziz Bekkaoui en Monique Collignon en de terugkerende shows van Tony Cohen en de gezusters Spijkers wordt aanstormend talent een podium geboden tijdens Vodafone Firsts Fashion LAB. Tijdens verschillende catwalk shows presenteren onder andere Franzel Amsterdam en ALEXANDRA FRIDA hun nieuwe collecties.

 

Lees ook:Zalando gaat mobiel tijdens Zalando presents 10 Days Downtown
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam maakt programma bekend
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam internationaal succes
Lees ook:Elite Model Look gaat samenwerking aan met Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en Orange Babies
Lees ook:Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam catwalkprogramma bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>