MADAME TUSSAUDS ZET IN OP MODE

Madame Tussauds, het huis van de beroemdheden, gaat een deel van de bestaande attractie vernieuwen. Er komt een ruimte die volledig in het teken staat van fashion. De bezoeker zal de beleving van een echte fashionshow ervaren door de aanwezigheid van een mini-catwalk met frontrow seats en een scherm waarop een catwalkdeskundige tips geeft. Daarnaast kan de bezoeker ook een kijkje nemen in de backstage area van een fashionshow. De fashion sectie komt vol te staan met bestaande iconische beelden uit de modewereld en gaat op 18 juni aanstaande open.

In aanloop naar de opening is Madame Tussauds de samenwerking gestart met beginnende Nederlandse ontwerpers om een kledingontwerp te tonen die zij goed vinden passen bij de bestaande wassen beelden van onder andere Doutzen Kroes, Kate Moss en Naomi Campbell. Topstylist Bastiaan van Schaik is gevraagd om advies te geven en samen met het publiek een keuze te maken uit de ontwerpen van de beginnende ontwerpers. Stemmen kan vanaf maandag 1 juni via www.madametussauds.nl.

Lees ook:ANNA WINTOUR ‘FRONT ROW’ BIJ MADAME TUSSAUDS AMSTERDAM
Lees ook:ONTHULLING WASSEN BEELD ANNA WINTOUR MADAME TUSSAUDS
Lees ook:Daphne Deckers geeft catwalkadvies bij Madame Tussauds
Lees ook:Victoria’s Secret show 2007: de eerste foto’s!
Lees ook:Doutzen Kroes ondersteboven in Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>