ELLEgirl is terug en zoekt covermodel

Veel grote namen – we noemen een Doutzen Kroes, Lara Stone en Behati Prinsloo – trapten hun carrière op jonge leeftijd af als covermodel van ELLEgirl. Die traditie wordt voortgezet, daarom organiseert ELLEgirl samen met Paparazzi Model Management (modellenbureau van o.a. Doutzen) een covercastingdag. De winnares start haar carrière met een cover én modeserie van de speciale ELLEgirl-zomereditie en een heus modellencontract bij Paparazzi Model Management! Op elle.nl/ellegirlcovercasting staan alle voorwaarden en details van het aanmeldproces.

Paparazzi Model Management (Mo Karadag & Sarah Keller) selecteert samen met de ELLE(girl) redactie (Hilmar Mulder & Esther Coppoolse) de beste coverkandidaten. De castingdag vindt plaats op 18 mei, tussen 11.00 en 13.00 uur, `s middags worden er drie winnaars bekendgemaakt.

Superfans kunnen zich aanmelden voor een voorinschrijving van de speciale editie via elle.nl/ellegirlvoorinschrijving. Zij ontvangen de zomerse ELLEgirl dan gratis én eerder in huis dan dat-ie in de winkel ligt. ELLEgirl is het jongere zusje van ELLE en wordt gemaakt voor meiden van tussen de 14 en 24 jaar.

Lees ook:ELLE reikt prijzen uit tijdens ELLE.nl Awards
Lees ook:Doutzen Kroes toont billen op Instagram
Lees ook:Einde oefening voor ELLEgirl
Lees ook:Doutzen Kroes niet bang voor einde carrière
Lees ook:Lifetime Achievement Award voor Daphne Deckers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>