Doutzen Kroes verlaat woning New York

Doutzen Kroes en haar zoontje Phyllon hebben hun spullen gepakt. Het topmodel en haar zoontje zijn zondagavond uit hun woning in New York vertrokken vanwege de naderende orkaan Sandy. “Ik vertrek samen met mijn familie uit mijn appartement, omdat orkaan Sandy onze kant op komt”, aldus het Friese topmodel. De burgemeester van de metropool riep een deel van de stad zondag op om te vertrekken, omdat het om een “zware en gevaarlijke storm” zou gaan.

P.S. Volg jij Fashion.blog´s Tess (@TessvanDaelen) al op Twitter?

Lees ook:Gisele Bundchen toont enorme babybuik in bikini
Lees ook:Het laatste modenieuws op Twitter!
Lees ook:Lara Stone is zwanger van eerste kindje
Lees ook:Nieuwe trailer: The Carrie Diaries
Lees ook:Rimpels? Laat je in je gezicht slaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>