Kate Moss (zwanger) getrouwd in jurk John Galliano

Kate Moss en haar vriend Jamie Hince zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. Het topmodel trouwde, zoals eerdere geruchten al beweerden, in een ontwerp van John Galliano. Jamie droeg een pak van Yves Saint Laurent. Al kort na het officiële moment doken diverse foto’s van het kersverse echtpaar, omringd door talloze bruidsmeisjes, op. Bekijk de foto’s hier.

Op de foto’s lijkt Kate Moss een klein babybuikje te hebben. Hoewel haar zwangerschap niet is bevestigd, lijkt het erop dat Kate over enkele maandjes haar tweede kindje verwacht. Wordt vervolgd…

Lees ook:Kate Moss sexy as ever voor Just Cavalli
Lees ook:Kate Moss schrijft toneelstuk over eigen leven
Lees ook:Is Kate Moss haar goede looks voorgoed kwijt?
Lees ook:Kate Moss kleurrijk in Franse Vogue
Lees ook:Kate Moss naakt voor Vogue: extra foto’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kate Moss (zwanger) getrouwd in jurk John Galliano

  1. jvanroo

    Kate Moss was vroeger een beroemd model, dat later aan drugs verslaafd raakte en in de goot terecht kwam. Ze is nu weer wat uit de goot gekrabbeld, en moet zich natuurlijk gaan bewijzen. Zij heeft weinig uitstraling en persoonlijkheid en moet het bij haar bruiloft dus hebben van veel feest en muziek.
    Vanuit de lilaca bezien is zij eigenlijk een nogal zielig meisje, dat met geld liefde moet kopen en gasten op haar bruiloft moet zien te krijgen. Voor haar gasten is zij geweldig, want zolang zij hen koestert en van eten en drinken en glamour voorziet, is het wel goed. Maar te voorzien is dat als haar glorie taant, ook haar vrienden nergens meer te bekennen zijn. Dan blijft zij eenzaam achter, dezelfde eenzaamheid die er nu is, maar die verborgen blijft achter een zogenaamd leuk festivalfeest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>