Doutzen Kroes keert terug in Victoria’s Secret show

Doutzen Kroes keert dit jaar terug op de catwalk van de Victoria’s Secret modeshow. Dat maakte het Nederlandse supermodel maandagavond bekend in een uitzending van De Wereld Draait Door. Doutzen liet weten erg uit te kijken naar de opnames van haar eerste film Nova Zembla. “Daarna verheug ik me op de Victoria’s Secret show. Ik moet daar altijd hard voor werken en ik vind het fijn om ergens voor te gaan”, aldus Doutzen.

Afgelopen jaar miste ze de lingerieshow vanwege haar eerste zwangerschap. Inmiddels is Doutzen alweer helemaal in shape. Sterker nog, ze is nog slanker dan voor haar zwangerschap. “Ik ga alleen maar minder en minder wegen. Ik heb nu eigenlijk een beter gewicht dan voor mijn zwangerschap”, vertelde Doutzen aan DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Lees ook:Doutzen Kroes onthult fitnessgeheimen bij Victoria’s Secret opening
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger
Lees ook:Modellen Victoria’s Secret show bekend
Lees ook:Doutzen Kroes gaat presenteren op Net 5
Lees ook:Victoria’s Secret collectie online te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>