Daphne Groeneveld in nieuwste Miu Miu commercial

Nederland doet het goed op modellengebied! Net als Doutzen, Mirte, Patricia, Melissa en Lara timmert ook Daphne hard aan de weg. Daphne Groeneveld wel te verstaan. Het Nederlandse model is een van de vier nieuwe gezichten van Miu Miu. Daphne kreeg daarom een rol in de nieuwste Miu Miu commercial.

Miuccia Prada, eigenaar van modelabel Miu Miu is altijd al dol op Nederlandse modellen. Zowel in haar Miu Miu shows als in die van Prada zijn regelmatig Nederlandse modellen te bewonderen. Veel van de Nederlandse meiden die in Miuccia Prada’s shows lopen zijn nog helemaal niet zo bekend. Ze beginnen hun internationale carriere bij Prada.

Daphne kan in ieder geval trots op zichzelf zijn. Zowel in de commercial als in de print-advertentie ziet ze er stralend uit.

Op de foto is Daphne helemaal rechts (in zwart) te zien.

In bovenstaande commercial zien we Daphne links in het midden (ze kijkt weg van de camera).

Lees ook:Nieuwe Pradacampagne toont model zonder hoofd
Lees ook:Prada opent in Seoul
Lees ook:H&M&Prada?
Lees ook:Marc Jacobs draagt bananenrok Prada
Lees ook:Rem Koolhaas ontwerpt Prada Museum in Milaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>