Hoog op de berg daar staan…topmodellen

Fotograaf Steven Meisel heeft humor. Voor het oktober nummer van de Amerikaanse Vogue ging hij met een groepje topmodellen, waaronder Lily Donaldson en Coco Rocha, de bergen in voor een ge-wel-dige fotoshoot. (Juist, zelfs Anna Wintour snapt zijn humor dus.) Als echte berggeiten klauteren de modellen op hoge hakken en met clutchtasjes de berg op. Oké het is overduidelijk dat er gephotoshopt is, maar dat maakt de modefoto's niet minder mooi en geestig. Mode is topsport, dat blijkt maar weer.

 

(foto's: Models.com)

Lees ook:4 september 2009 is de dag voor hoge hakken
Lees ook:Hoge hakken, goede seks
Lees ook:Zijn hoge hakken uit de mode?
Lees ook:Amerikaanse Project Catwalk gaat voor de modellen
Lees ook:HEMA stunt met Verticale Catwalk Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>