Zara Amsterdam extreem lang dicht

Zara Amsterdam 3

Partir, c’est mourir un peu, wat is dat in het Spaans? Dan kalk ik dat op de gesloten deuren van de Zara in Amsterdam. Eigenlijk kocht ik er niet eens heel vaak wat, maar tussen de bedrijven door schoot ik er regelmatig even naar binnen. Vluchtig alle rekken scannen op nieuwe collecties, verse catwalkkopieën, geinige hebbedingetjes en ‘onmisbare’ musthaves. De Amsterdamse Zara, ik ging er niet wekelijks met volle tassen naar buiten, maar nu mis ik haar zó!

Afkicken geblazen
Met de start van de uitverkoop was ze plots gesloten wegens ‘verbouwing’. Tijdens de sale (!!) en dat terwijl ik de aankoop van allerlei prachtige, zomerse stukken juist had uitgesteld tot die beruchte, eerste afkortingsronde. Maar goed, een paar daagjes zonder Zara moet lukken, dacht ik. En zeker tijdens de sale-periode, waarin ruzie met personeel én andere klanten er tot de orde van de dag behoren, bestaan er fijnere plekken om je zaterdagmiddag door te brengen. Maar inmiddels zijn de deuren van die kloteketen dus al ruim twee maanden potdicht en heb ik persoonlijk de neiging die tent eens flink te verbouwen.

Lees ook:Zara Amsterdam opnieuw geopend
Lees ook:Modeketen ZARA nu ook in Amstelveen
Lees ook:United Nude organiseert Sample Sale dagen
Lees ook:Een vlinderdas voor vrouwen: hot or not?
Lees ook:Zara toont nieuwe najaarscollectie 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>