Column: het buiktruitje – opgecropped

?????????????????De cropped top, oftewel het buiktruitje.. ik moet het er toch een keer over hebben. Cropped up vorig jaar en deze zomer massaal opgepikt door celebs, bloggers en consorten. Zeker met het warme weer van deze week vlogen de blote buiken me om de oren en die waren niet allemáal om over naar huis te schrijven.

Keep it classy
Geloof me, ik ben groot fan van de look. Maxi rok, shortje of luchtige broek met hoge taille à la Balenciaga gecombineerd met een ietwat wijdvallende cropped top; subliem! Niet zo’n kermisvariant waarbij je je navel showt (die aftandse jaren negentig navelpiercings blijven gelukkig ook buiten schot), maar een gestructureerde, verhullende en toch geklede variant die een keurig ontbloot, rank middenrif prijsgeeft.

Lees ook:De short is helemaal hip
Lees ook:Stella Tennant showt extreem smalle taille op septembercover Italiaanse Vogue
Lees ook:Een ster in streep
Lees ook:AIFW Django Steenbakker: Charlie Chaplin meets fashion
Lees ook:DENHAM introduceert 2 nieuwe fits voor SS17

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>