Kakelverse modetrends najaar 2013

Blog Vimodos 2

Al een paar weken ben ik ‘clean’. Dat wil zeggen.. ik als modegek heb al in geen weken meer iets nieuws gekocht. De stad mijd ik al een tijd lang; het is er te druk met toeristen, de ZARA is al geruime tijd dicht en ik kan geen sale meer zien! Dus heb ik mijn centen lekker in mijn zak gehouden, wachtend op de nieuwe collecties.

Gelukkig beginnen die nu zo zoetjes aan binnen te druppelen… heerlijk! Kakelverse collecties met nieuwe kleuren, frisse snits en verrassende prints. Al kan ik nog lang niet alles aan (wollen mantels zijn nu eenmaal niet zo praktisch wanneer het hoogzomer is), ik weet al precies wat ik wil voor het najaar. Van punk en pastel tot minimalistisch en vrouwelijk jaren veertig; de inhoud van mijn fall/winter garderobe ligt al zo goed als vast.

Ik wil ruitjes, skaterrokjes, stoere boots, veel kant en leer voor de ultieme punk look (maar dan wel met een elegante twist). Pastelkleurige pakken en mierzoete mantels in alle tinten van mijn favoriete sorbetsmaken (want wintermode hoeft niet altijd grauw en grijs te zijn).

Een volledige serie items met gestructureerde pasvormen en cleane snits in sobere tinten voor de ultieme mix tussen minimalisme en futurisme. Bovendien vier ik komend seizoen mijn vrouwelijkheid met door Hitchcock geïnspireerde looks, bestaande uit kokerrokken, sierlijke tops, killer heels en accenten op de taille.

Mijn wishlist puilt werkelijk uit, zo veel moois heb ik al gespot. We mogen dan misschien nog middenin een hittegolf zitten, ik begin alvast met verzamelen!

Deze blog werd geschreven in opdracht van Vimodos

Beeld: Style.com

 

Lees ook:MBYM GAAT DEZE HERFST VOOR ‘THE SOFT TOUCH’
Lees ook:Let the summer begin!
Lees ook:Videoverslag Paris Fashion Week
Lees ook:Trend alert: de comeback van Punk & Grunge
Lees ook:Mannen, het strikje is terug!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kakelverse modetrends najaar 2013

 1. Michelle

  Heel leuk om alvast naar de trends voor komend seizoen te kijken. Ook grappig dat het stoere echt lijnrecht tegenover de pasteltintjes staat. Toch houd ik het tot eind september nog heerlijk bij mn festivaloutfits!

    /   Reply  / 
 2. Styletimes

  Het is wel erg met de sales tegenwoordig, de ene is nog niet afgelopen voor de volgende alweer begint. Ik kijk daarom ook altijd uit naar de nieuwe collectie.

    /   Reply  / 
 3. Zalando kortingscode

  Leuk die vooruitblik op de nieuwe collecties ook leuk dat Zalando elk jaar weer korting geeft net na het uitkomen van de nieuwe collectie. Zo is mode nog leuker!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>