Column: Strijken (alles moet glad)

Hij had zijn gTess-Alles-moet-glad-3ekreukte overhemd pontificaal aan de deurklink gehangen. Zij: “Als je maar niet denkt dat ik ‘m nu voor je ga strijken!” Zijn antwoord: “Een man mag toch dromen…?”

Strijkfantasie
Nu kan ik me voorstellen dat je droomt over je grote liefde in een paar hoge rijglaarzen, een verleidelijk lingeriesetjes of een blitse sportwagen. Maar dromen van je vriendin achter een strijkplank? Partner L. van mijn beste vriendin S. hield er toch wel merkwaardige fantasieën op na.

The Iron Lady
Ik vermoed dat het beeld van mij achter een strijkplank mijn vriend inmiddels juist nachtmerries bezorgt. Zó vaak ben ik achter dat ding te vinden. Ik strijk er – te pas en te onpas – op los. Dus, zou ze nog geleefd hebben, dan kon ik Margaret Thatcher tevens vertellen dat ze mij óók de Iron Lady noemen. En dan eentje die wel écht strijkt.

Mr. Philip
Niets maakt me blijer dan drie ladingen droge, verse was. Gekreukt of al vouwklaar; ik haal er toch mooi nog even mijn Philips Stoomgenerator (ik noem ‘m voor ’t gemak gewoon Philip) overheen. The Rachel Zoe Project of een serie afleveringen van Hotter than your dotter.

Lees ook:Column: stoppen met shoppen
Lees ook:Philip Treacy ontwerpt voor Nederlandse Kwekers
Lees ook:Cast Iron beleeft Amsterdam Fashion Week debuut
Lees ook:Lady Gaga koekjes (incl. bizarre outfits)
Lees ook:Wie zijn de meisjes van Hollands Next Topmodel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>