Column: Sicilianen in strakke slip (mannenmode in Milaan)

????????????????????Terwijl Milaan Fashion Week losbarst, kijk ik op afstand (vanachter mijn laptopje) mee naar het mannenmodespektakel. Al is menswear niet mijn afdeling, ik mag er graag naar kijken. Bovendien zijn mijn eigen mannetje en zijn wear weer wél mijn pakkie-an.

Strakke slip
Vooral de show van Dolce & Gabbana is elk seizoen opnieuw een hoogtepunt. Behalve een zestigtal looks getoond door de knapste Sicilianen bevat de show sinds jaar en dag ook een pikante finale, die figuurlijk eigenlijk niet veel om het lijf heeft. Het ere’rondje’ van de défilé waarbij alle knappe koppen nog één keer voorbij komen, gehuld in niet veel meer dan een passende boxer of, zoals het een echte Italiaan betaamt, strakke slip.

Short en sandalen
Ook voor de zomer van 2014 was het weer raak bij het uit Sicilië afkomstige modeduo. Hun zorgvuldig geselecteerde Sicilianen (sinds enkele seizoenen worden enkel nog jongens van het eiland gecast voor de Dolce & Gabbana show) trotseerden de catwalk in strak gesneden pakken en nauwsluitende overhemden vol Grieks mythologische referenties. Met om de zoveel looks een gespierde Apollo, gehuld in enkel een short en sandalen.

 

Lees ook:Miljardenfraude bij Dolce & Gabbana
Lees ook:Sjaak Hullekes brengt mode en dans samen tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Photo of the Week: fleurige herfst met Dolce & Gabbana
Lees ook:Ook de mannen moeten nu aan de short
Lees ook:Doutzen Kroes sexy in Victoria’s Secret

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>