Column: ex in de mode

Kippenvel op mijn huid vanwege de ochtendtemperatuur, kriebels in mijn buik door iets heel anders. Trendy was vandaag niet aan de orde. Sexy moest het worden. Hoge hakken, kokerrok en een doorschijnende top (met dit weer?). Ik leek wel gek dat ik dit aantrok voor een pittig fietsrondje langs alle open dagen van de pr-bureaus (vooral veel fietsen, traplopen en sjouwen met goodiebags). Maar het was voor een goed doel. Die middag zou ik namelijk oog in oog staan met mijn eerste vakantievriendje, Koen.

Echo uit het verleden
De echo’s gingen terug naar twaalf jaar geleden, toen ik hem ontmoet had op een camping in Zuid-Frankrijk. Een week lang waren we onafscheidelijk, maar eenmaal terug in Nederland was de betovering over. Hij woonde in het noorden, ik in het zuiden en een lange afstandsverkering in het pre-social media-tijdperk zat er niet in.

Pr-bureau
Maar nu zou ik hem dus weer gaan zien, in Amsterdam. Uit het niets was hij een maand eerder naar het heden gereisd en in mijn Facebook opgedoken. Hij stuurde me een bericht dat hij in de mode zou gaan werken voor een hip pr-bureau en vroeg zich af of ik wellicht nog een gouden woningtip voor hem had. Dat laatste had ik helaas niet, maar een rendez-vous tijdens de open dagen knipperde verleidelijk op in mijn agenda.

(Column Tess van Daelen voor LINDA.)

Lees ook:Mode centraal tijdens de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf
Lees ook:Nederlandse vrouw meer zelfvertrouwen door imperfecties op social media
Lees ook:Column: Picture or it didn’t happen
Lees ook:Stijlvolle camera met wifi functie
Lees ook:Sylvia Geersen gevlucht uit afkickkliniek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>