Column: kriebels voor een homo

Hij was gespierd, had een lichte baard, droeg zijn perfecte haar in een lange lok omhoog en had donkere ogen. Bovendien droeg hij een skinny met opgerolde pijpen en had hij zijn spijkerblouse tot aan boven dichtgeknoopt, precies zoals ik dat graag zie.

Zelfde humor
Uit zijn Facebookupdates bleek dat hij, naast een geweldige stijl, tevens beschikte over intelligentie en eenzelfde gevoel voor humor als ik. Mijn nieuwe Facebookvriend M. was in alles mijn ideale man.

Macho
We bleken ruim vijftig gemeenschappelijke vrienden te hebben op Facebook. M. werkte namelijk ook in de mode (als fotograaf) en dat maakte hem alleen nog maar interessanter. Op één van mijn foto’s had M. een reactie achter gelaten. ‘Geile look’, was zijn bijschrift. Lekker primitief en macho, echt een mannenopmerking, maar evengoed een compliment. Zeker van zo’n knappe gast.

Testosteron
Hoewel ik de meeste koppen uit het modewereldje al wel ken, raakte ik gefascineerd door deze onbekende kerel. Hetero-mannen zijn bovendien schaars in de mode dus wat extra testosteron is altijd welkom. Geboeid bekeek ik M.’s profiel. Ik zag ons als superduo al samen op de set van een luxe editorial shoot en beeldde mezelf in hoe we met z’n tweeën de hipste mode-feestjes zouden afstruinen.

(Column Tess van Daelen voor LINDA.)

Lees ook:Anna Wintour naakt in de armen van fotograaf
Lees ook:Frontrow met je kind (AIFW)
Lees ook:Is mode overschat en ondraagbaar?
Lees ook:Column: Sicilianen in strakke slip (mannenmode in Milaan)
Lees ook:Hoog op de berg daar staan…topmodellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>