Column: billen 2.0

De één sport als een malle, de ander volgt een streng dieet, ik draag vanaf nu shapewear. Je zou denken dat ik het met maatje 34 niet nodig zou hebben, maar niets is minder waar. De bittere noodzaak van zo’n ultradun straktrekbroekje werd me onlangs overduidelijk.

Toegegeven: strakker kan het altijd wel, maar echt ontevreden was ik nooit. Vol trots droeg ik kokerrokken en leggings zonder ook maar een seconde stil te staan bij het bestaan van de huidkleurige vormverbeteraars. Ik heb geen enorme hangkont of cellulitisbillen, dus wat zou ik in hemelsnaam met dat oma-ondergoed moeten?

Platstrijkbroekjes
Sterren als Kim Kardashian, Eva Longoria en Oprah mochten dan zweren bij de pushuptops, zandloperfiguurcreërende onderjurkjes en platstrijkbroekjes, ik hield het liever bij écht mooie lingerie. Want stel je toch eens voor dat je liefde je in zo’n a-sexy setje aan zou treffen?

Post
Vorige week vond ik in mijn brievenbus echter een envelop met een flinterdun zwart broekje van één van de grootste shapewearmerken ter wereld. Argwanend las ik het bijgevoegde kaartje ‘We’ve got your butt covered’, maar voor de vorm trok ik het broekje toch aan en ging de deur uit.

Complimentjes
‘Tess, ben je aan het sporten geslagen? Je kont ziet er veel gedefinieerder uit’, zei mannelijke collega J. na één blik op me te hebben geworpen.

(Column Tess van Daelen voor LINDA.)

Lees ook:Column: Na zonneschijn komt de regenjas
Lees ook:De musthave van dit seizoen: zwart toiletpapier
Lees ook:Unisex horloges zijn wél sexy
Lees ook:Media verklaart modeoorlog tussen Kate en Lily
Lees ook:Column: trendsetters aan boord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>