De Ugly Christmas Sweater hype

Dertig wollige kersttruien op een rij; je zou er kriebels van krijgen, maar het Engelse kinderkoor, dat ik vorige week tijdens een Easyjet kerstshoptrip in Newcastle spotte, was fan-tas-tisch. Met pinguïns, rendieren, kerstmannen en panda’s op hun warme wintertruien zag het Britse grut, dat middenin Eldon Square optrad, er super schattig uit.

Sexy in bolletjestrui
De kids waren bovendien gekleed volgens de laatste trend, want ook in de volwassenwereld is de kersttrui al enkele seizoenen een hit. Weliswaar een merkwaardige trend, want opeens was het oké om als volwassen vent van 45 in een wollige rood/witte trui naar je werk te gaan (met dank aan stijlicoon Mart Smeets). Als sexy chick ga je tegenwoordig niet langer een avondje stappen in LBD, maar in een gebreide sweater met bolletjes incl. schoudervullingen. En overal waar je komt vliegen de jolige Christmas sweaters je om de oren. Oh oh oh (of beter: ho, ho, ho), wat hebben we toch een gevoel voor humor.

Jingle smells
Het gros van de fans draagt de Noorse pulls overigens niet alleen met kerst. Begin oktober worden de frivole truien al van zolder gehaald, om pas weer in het voorjaar terug in de kast te verdwijnen. Inmiddels worden de sweaters zelfs in massa-aantallen geproduceerd (terwijl de kunst juist is een uniek vintage exemplaar op de kop te tikken). Bovendien worden er Ugly Christmas Sweater feestjes gehouden waar we als gezellige ronde tonnetjes tegenover elkaar gaan staan te muffen (jingle smells) (ja ja, all the way).

Foto: pinterest

Lees ook:Anna dello Russo maakt hysterische kerstvideo (OMG!)
Lees ook:Practifashion is de nieuwe trend
Lees ook:De dertig New Season Trends volgens Glamour
Lees ook:Stijlvolle iPad accessoires shop je online
Lees ook:The Body Shop lanceert speciale Christmas gifts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>