Column: Prada sokjes

Plak een luxe logo op een vuilniszak en het wordt een hit. Ik ben er totaal ongevoelig voor, maar omringd door merkbewuste modepopjes weet ik als geen ander wat logo’s en labels met een mens kunnen doen.

Afgelopen donderdag bleek maar weer dat elke ridicule creatie een hit kan worden, zo lang er maar een mooi merkje aan hangt. Een Prada merkje in dit geval.

Moderne geisha’s
Om 18.30 uur zat ik achter mijn laptopje in afwachting van de Prada-show, die elk moment kon beginnen. Helaas niet aan de Via Fogazzaro in Milaan zelf, maar met een perfecte live stream inclusief zes verschillende camera-angles mocht ik niet klagen. Vol genot keek ik hoe camera een en twee volmaakte eerste vijf looks in beeld brachten. Prada presenteerde een verrassende collectie vol Japanse invloeden en de modellen dartelden als ware geisha’s van de 21e eeuw over de Milanese catwalk.

Plastic zakjes
Na een close-up van camera 3 moest ik echter even een paar keer knipperen. Wat had dat model nu aan haar voeten? Wachten op het volgende inzoomshot. Ik had het goed gezien. Tussen de modellen op hoge plateauzolen door liepen enkele meiden plat op de grond op een soort tja… plastic zakjes. Om de creaties toch nog van enige sierlijkheid te voorzien, had ontwerpster Miuccia Prada een extra lint door de modellentenen gehaald en dat over het zakje heen dicht gestrikt…

Lees verder

(Column Tess van Daelen voor LINDA.)

Lees ook:Elle Fanning draagt opmerkelijke Prada schoen naar Twilight première
Lees ook:Daphne Groeneveld in nieuwste Miu Miu commercial
Lees ook:Prada presenteert LA FEMME PRADA & L’HOMME PRADA INTENSE
Lees ook:Nieuwe Pradacampagne toont model zonder hoofd
Lees ook:Prada’s model heeft wel een gezicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>