Hoge hakken zijn altijd hip!

Net als de skinny jeans fervente fans en hardnekkige haters kent, zijn ook de meningen over hoge hakken verdeeld. Maar wat is er mis met de klassieke rode killer heel?, vraagt fotograaf André Blom zich af.

Is de hoge hak passé? En mogen alle vrouwen dus weer opgelucht ademhalen en de ballerina’s, sneakers en loafers uit de kast halen? De discussie over de toekomst van de killer heel bereikte in 2009 een voorlopig hoogtepunt. Met dank aan Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour, die als hoge-hakken-verslaafde bij de catwalkshows op flatjes werd gesignaleerd.

Wie goed kijkt, snapt eigenlijk niet waar de commotie over gaat. Want het lopen hoge hakken mag voor de gemiddelde vrouw – fotomodellen tellen niet mee! – dan een ware kwelling zijn, op de klassieke schoonheid van een killer heel is moeilijk iets aan de merken.

Ik heb altijd geleerd: iedere vrouw moet tenminste één paar rode hoge hakken in de kast hebben staan. De populariteit van ballerina’s kan toch niet betekenen dat ze daar ongebruikt moeten blijven staan?

Op de foto: Rode killer heels (foto André Blom)

Lees ook:Modevisie: Leren lopen op hakken
Lees ook:Posh op de Postdamer Platz
Lees ook:Mooie winterlaarzen van Shabbies Amsterdam
Lees ook:4 september 2009 is de dag voor hoge hakken
Lees ook:Pijnlijke voeten door hoge hakken? Trek Sparesoles aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>