Mannen met petten: fashion do or don’t?

Er zijn dit najaar weinig fashion items die zo retro én hip zijn als het hoofddeksel. Maar beperkt de hoedjestrend zich tot vrouwen?, vraagt fotograaf André Blom zich af.

Het oenige digitale horloge, de omvangrijke schoudervulling, de klokhoedjes. Het najaar van 2009 staat bol van retro. Vooral de jaren tachtig mogen weer volop – dat blijkt wel uit de biker look en de harembroek. Maar is de geruite pet niet definitief passé?

Voor vrouwen zijn ouderwetse hoedjes, petten en bontmutsen dit najaar helemaal hip. Dat past mooi bij de practifashiontrend (als de zomer van 2009 tenminste ooit nog ophoudt) en geeft de gemiddelde outfit op een simpele manier wat extra schwung. Maar mogen mannen ook van de hoedentrend genieten? Fotograaf André Blom zette een potentiële modemisser op de foto die de nodige vragen oproept over de keerzijden van de hoedenhype.

Eén ding moet je het model op de foto wel nageven: hij draagt zijn modeaccessoire met style & gusto. En dat kan je niet altijd zeggen van de fans van de jaren tachtig.

Op de foto: Man met pet (foto André Blom)

Lees ook:Posh op de Postdamer Platz
Lees ook:Hoge hakken zijn altijd hip!
Lees ook:Column: Zwarte muts op een zomerse middag
Lees ook:Houtje touwtje kan in de uitverkoop
Lees ook:Fashion.blog.nl start columnserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>