Posh op de Postdamer Platz

Twee decennia na de val van de muur is de Berlijnse Potsdamer Platz een plein om uitgebreid op te flaneren. André Blom, die voor Fashion.blog.nl bijzondere modemomenten fotografeert, laat zien hoeveel modeallure het beroemde plein nu heeft.

Na de val van de muur was de Potsdamer Platz bijna twintig jaar lang een bouwput. Nu is het een plein met allure, merkte fotograaf André Blom toen hij er in juli 2009 ging kijken. Het plein wordt intensief gebruikt – niet alleen bij demonstraties, maar ook om te flaneren.

De modeallure van de Potsdamer Platz is niet verwonderlijk als je bedenkt hoe fashionable Berlijn is. Wie bij mode alleen aan Londen, Parijs en Milaan denkt, loopt – zoals de foto van de Potsdamer Platz ook laat zien – echt een modemekka mis.

Op de foto: Potsdamer Platz in Berlijn, juli 2009 (foto André Blom)

Lees ook:Column: Zwarte muts op een zomerse middag
Lees ook:Mannen met petten: fashion do or don’t?
Lees ook:Documentaire Balenciaga op TV
Lees ook:Hoge hakken zijn altijd hip!
Lees ook:Judith Osborn wil ook meedoen aan Elephant Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>