Fashion.blog.nl start columnserie

Vanaf vandaag kan je op Fashion.blog.nl iedere week van een column genieten. Lees hier meer over de columnisten.

Monique Vos schrijft sinds 2005 columns voor onder andere webglossy Vrouw.nl. Als Brabantse levensgenieter en onverslaanbare optimist schrijft ze over typisch vrouwelijke worstelingen – en hoe je daar weer uit komt. Van katers tot goede voornemens en van naaktfoto’s tot de klaagcultuur, Monique schrijft er over met humor, relativeringsvermogen en zelfspot. Voor Fashion.blog.nl verdiept ze zich in de uitwassen, celebs en nieuwtjes in modeland.

Sacha de Rooij is journalist én modebewuste jonge moeder. Met vallen en opstaan ontrafelt ze de mysteries van de kindermode. Want je mag dan zelf wel weten hoe je er op je best uitziet, wat staat je te wachten als je niet alleen jezelf maar ook je babydochter in kekke outfits moet hijsen? Sacha schrijft over het drama van Oilily, de twijfel over een modieuze mini-me en andere prangende kwesties op het gebied van mode voor groot en klein.

Fotograaf André Blom legt alles en iedereen op de gevoelige plaat vast. Van catwalkshows en awarduitreikingen tot Almerense buitenwijken en oranje bloemen. Voor Fashion.blog.nl zoomt hij in op modieuze outfits, hippe kleding en (potentiële) modeflaters.

Joke Bom is oprichtster van WatMooi, Nederlands grootste webshop voor verantwoorde mode. Via de kleding die ze via haar webwinkel verkoopt, wil Joke vrouwen én de wereld om hen heen een beetje mooier maken. En met haar columns over eerlijke mode, ecochic en slow fashion maakt ze Fashion.blog.nl een beetje mooier.

Vandaag verschijnt de eerste column in de wekelijkse columnserie van Fashion.blog.nl. In Het meest geile kledingstuk aller tijden gruwelt Monique Vos van de lycra legging.

Lees ook:Steeds meer modemissers
Lees ook:Cosmeticajournaliste begint eerste onafhankelijke blog over beauty
Lees ook:Modevisie: Universele modetips
Lees ook:Blogger Modejunkie.com ontwerpt schoen voor Sacha
Lees ook:287 dagen extra shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>