Victoria Beckham op cover Nederlandse Vogue

VOGUE Nederland Victoria Beckham covershootVictoria Beckham siert deze maand de cover van de Nederlandse Vogue. De Britse ontwerpster staat voor het eerst op de cover
van het juli/augustusnummer van Vogue Nederland. Speciaal voor het juli/augustusnummer van Vogue Nederland werd Victoria Beckham gefotografeerd zoals je haar nog nooit hebt gezien, op locatie in Los Angeles. In de onthullende shoot poseert Victoria in zomerse garderobe voor de camera van gerenommeerd fotograaf Jan Welters en is ze zelfs in bad te zien, met haar haren nat. In het uitgebreide interview dat Fiona Hering met haar had in Londen is ze bijzonder openhartig over haar leven als moeder van vier kinderen en ontwerpster van haar eigen succesvolle merk, maar ook over samen surfen en druiven plukken voor de Beckhams eigen rode wijn tijdens schoolvakanties in LA. Zo zegt ze over haar huwelijk met David Beckham: ‘David en ik hebben samen veel lol. Als ik echt zo miserabel was als ik eruitzie op sommige foto’s, dan zouden mijn kinderen niet zo gelukkig zijn. En zou ik zéker niet meer getrouwd zijn.’ En over haar ijzeren discipline: ‘Ik ren elke ochtend vijfenhalve kilometer, daarna train ik een uur met een personal trainer en dan ben ik net op tijd terug om Romeo’s avocado te pureren. Zijn toast springt uit de broodrooster op het moment dat hij naar beneden komt voor het ontbijt.’ Ouder worden vindt ze geen probleem: ‘Ik ben niet perfect. Ik hoef er niet uit te zien als iemand van 25. Ik ben 43 en dat klinkt erger dan het voelt. Ik focus op wat ik heb bereikt en voel me gezegend.’

VOGUE Nederland - Victoria Beckham - Cover

Lees ook:Victoria Beckham krijgt vierde kindje!
Lees ook:Victoria Beckham verleidelijk op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:Victoria Beckham op cover Turkse Vogue
Lees ook:David Beckham is eerste man op ELLE cover
Lees ook:Victoria Beckham is trotse Britse ontwerpster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>