Warner Hahn wint Life After Football Fashion Player Award 2016

unnamed(90)Een tienjarig bestaan vraagt natuurlijk om een klapper van een feestje. De Life After Football Awards Night waren weer enorm succes. Wat begon met een experience dinner en werd opgevolgd door een live performance van rapper Cho gekleed in Rushemy Botter’s ontwerpen. Cho sprong eruit in het all black thema tijdens de nummers ‘Misschien wel hè?’, ‘Popalik’ en ‘Ik mis je’ – het witte krijtstreeppak dat hij droeg was in geweldig contrast met de zwart geklede zaal.

Het moment suprême van de avond was uiteraard de uitreiking van de Fashion Player Award. Winnaar Warner Hahn sleepte de door Gassan ontworpen award in de wacht en won naast de eretitel Fashion Player 2016, ook een prachtig uurwerk van Cvstos. Hahn staat bekend om zijn aparte, sportieve stijl en zijn voorliefde voor sneakers… Zelfs onder een nette outfit. De doelman van Feyenoord nam de award aan met een brede glimlach en een verraste blik op zijn gezicht. Verwacht had hij het niet, maar voor zijn Rotterdamse ploeggenoten kwam de overwinning absoluut niet als een verrassing. Zo blijkt: niet alleen binnen de eredivisie staat Feyenoord hoog in de peilingen.

Lees ook:Stoere zomer look voor heren
Lees ook:LINDA. met 11 sexy mannen op cover
Lees ook:Party op sneakers
Lees ook:Nominaties Mercedes-Benz Dutch Fashion Award 2009 bekend
Lees ook:Sneakers zijn hot!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>