BBC First start 6 november met modeserie The Collection

unnamed-2In november gaan op BBC First drie nieuwe dramaseries in première; The Collection, Ordinary Lies seizoen 2 en New Blood.

The Collection gaat over een illuster modehuis in Parijs. Na de donkere dagen van de bezetting belandden ze in een bloeiend tijdperk voor design en business. Kan het familiebedrijf de druk van het succes aan? En zullen de bittere onderlinge rivaliteit, verraad en gesloten deals tijdens de nazi-bezetting worden onthuld? Of komt men achter het bizarre geheim voor het succes van het modehuis?

In Ordinary Lies seizoen 2 staan de levens, liefdes en leugens van een nieuwe groep collega’s centraal. De populaire serie keert terug met meer meeslepende verhalen en toont hoe een op het eerste gezicht eenvoudige misleiding totaal uit hand loopt.

Bestsellerauteur en scenarioschrijver Anthony Horowitz produceerde en schreef de gedurfde en verrassende drama serie New Blood. De serie toont een unieke kant van het moderne Londen door de ogen van twee buitenstaanders; Stefan en Rash, junior inspecteur voor de ‘Serious Fraud Office’ en voor de politie. De twee ontmoeten elkaar door verschillende zaken die op het eerste gezicht niet gerelateerd lijken te zijn.

The Collection gaat op zondag 6 november om 21:00 uur in première op BBC First met een dubbele aflevering

Lees ook:Blake Lively model voor Gucci Première-parfum
Lees ook:Tosca Blu & Tosca Blu Shoes AW15 – The Scents of Winter
Lees ook:Patricia van der Vliet te zien in uitgebreide fotoserie Britse Vogue
Lees ook:Is Emma Watson hét nieuwe stijlicoon?
Lees ook:Fashionable telefoneren met de Samsung Diva Folder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>