Jennifer Lopez voor Endless Jewelry

JLO_12_Endless Jewelry, bekend van de gekleurde leren wikkelarmbanden met bedeltjes, introduceert dit najaar tal van nieuwe producten. Het assortiment van Endless Jewelry is te verdelen in twee – steeds vernieuwende – collecties: de Endless Colletion en de Jennifer Lopez Collection, waarbij alle sieraden zijn ontworpen en geïnspireerd door de Endless Jewelry brand- ambassador en co-designer, Jennifer Lopez.

Lees ook:Jennifer Lopez (42) sexy in badmode-serie Vogue
Lees ook:Jennifer Lopez samen met kids in Gucci campagne
Lees ook:Jennifer Lopez op podium met enorme Louboutin hak
Lees ook:100% Personality met de sieraden van Spinning Jewelry
Lees ook:Accessoires geïnspireerd op urban jungle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>