Jennifer Lopez voor Endless Jewelry

Endless Jewelry, bekend van de gekleurde leren wikkelarmbanden met bedeltjes, introduceert dit najaar tal van nieuwe producten. Het assortiment van Endless Jewelry is te verdelen in twee – steeds vernieuwende – collecties: de Endless Colletion en de Jennifer Lopez Collection, waarbij alle sieraden zijn ontworpen en geïnspireerd door de Endless Jewelry brand- ambassador en co-designer, Jennifer Lopez.

Lees ook:Jennifer Lopez (42) sexy in badmode-serie Vogue
Lees ook:Jennifer Lopez samen met kids in Gucci campagne
Lees ook:Jennifer Lopez op podium met enorme Louboutin hak
Lees ook:100% Personality met de sieraden van Spinning Jewelry
Lees ook:Accessoires geïnspireerd op urban jungle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>