Kim Kardashian Minion is een hit

Kim Kardashian Break the Internet MinionDe Minions zijn niet alleen aanwezig op het witte doek; ze zijn te zien in koffie, een papa in de Amerikaanse subway en zelfs op Sandra Bullock´s voeten. En nu ook in de modeindustrie!

De reacties op de verschillende Minions die STYLIGHT gecreëerd heeft zijn geweldig. Specifiek die van Marc Jacobs en Choupette Lagerfeld, en nu is zelfs Kim Kardashian´s beruchte “break the Internet” houding ook in Minion-form.

Lees ook:Opel Corsa en Choupette poseren voor Karl Lagerfeld
Lees ook:Hip of hype: Bikini van jeansstof
Lees ook:Hebben, Hebben, Hebben: T-shirt Marc Jacobs!
Lees ook:Marc Jacobs naakt voor nieuw parfum-ad
Lees ook:Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>