Olcay Gulsen wint VROUW Award

unnamedOlcay Gulsen is door de lezeressen van VROUW gekozen tot de stoerste vrouw van Nederland. Ze is een voorbeeld voor veel vrouwen en heeft deze VROUW Award dan ook dik verdiend volgens de VROUW lezeres. De publieksprijs werd dinsdagavond 16 juni tijdens een feestelijke uitreiking in het College Hotel overhandigd aan Olcay door VROUW columniste en gastvrouw Sandra Schuurhof. Natuurlijk was Olcay supertrots toen zij haar VROUW Award uitgereikt kreeg.

Recordaantal stemmers

Elk jaar roept VROUW de Nederlandse vrouw op om via VROUW.nl  te stemmen op haar favoriete, in het afgelopen jaar gelanceerde, beautyproduct, snack, huishoudmiddel, modewinkel of stoere Nederlandse VROUW. Wie of welk product verdient volgens de VROUW lezeres een VROUW Award? Massaal werd er aan de oproep gehoor gegeven. Voor twaalf verschillende categorieën werd een recordaantal van maar liefst 30.000 stemmen uitgebracht. Hiermee mag VROUW Award zich de grootste publieksprijs in Nederland noemen.

En de winnende producten zijn…
In de categorie Beauty, onderverdeeld in Cosmetica, Persoonlijke verzorging en Haar, vielen respectievelijk Catrice Luminous Lips Lipstick, Dove Purely Pampering Body Oils en Zenner Tangle Free Brush in de prijzen.

Voor de categorie Modeketen kreeg Van Tilburg Online & Sport Grootste Modewinkel van Nederland een VROUW Award uitgereikt en voor Lingerie viel de eer ten deel aan Hunkemöller met The Sylvie Collection.

De categorie Eten werd gewonnen door AH Biologisch en als het lekkerste tussendoortje werd Kwekkeboom Oven Bitterballen gekozen.

Spa werd in de categorie Drinken beloond met een VROUW Award voor de nieuwe lijn Spa Bruisend Citroen, Munt, Grapefruit en Zwarte Bes.

Robijn Wasmiddel en -verzachter met milde Zwitsalgeur won in de categorie Homecare en Thermen Bussloo Sauna Saltarium in de categorie Gezond / ontspanning. En tenslotte ging de VROUW Award voor de categorie Wonen naar IKEA Wireless Charging collectie.

Lees ook:Genomineerden Beau Monde Awards 2014 bekend
Lees ook:Genomineerden Grazia Fashion Awards 2014 zijn bekend
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:Olcay Gulsen (Supertrash) wint Amsterdam Business Award
Lees ook:Zalando reikt Blogger Awards 2015 uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>