Styliste Danie Bles verkoopt kleding van BN’ers

Danie Bles kléedt niet alleen een groot deel van bekend Nederland, ze mest ook om de zoveel tijd de kasten van bekende Nederlandse vrouwen uit. Daarbij gaan er vaak vuilniszakken met prachtige, soms nog gloednieuwe kleding de deur uit. Kleding die binnenkort een tweede leven krijgt.

Op 12 maart houdt Danie namelijk een Designer Vintage Sale, waarbij kleding van onder meer Nikkie Plessen, Leontine Borsato en Danielle Oerlemans (met minimaal 70 procent korting) verkocht zal worden naast exclusieve vintage mode-items. Omdat iedereen die dag iets moet kunnen kopen, zal er bovendien een vijf euro hoek zijn met prachtige mode-items voor een spotprijsje.

De unieke verkoop valt samen met de lancering van Danie’s nieuwste Style Guide. De vijfde editie van Danie’s eigen magazine, dit keer in het teken van voorjaar/zomer 2012 en vol nieuwe trends, stylingtips én een uitgebreide vintage rubriek.

De Vintage Sale zal worden afgetrapt met een speciaal VIP/persmoment, maar is verder de rest van de dag voor iedereen toegankelijk. Wel zal aan alle bezoekers een entreeprijs van €3,50 gevraagd worden. Een bedrag dat op het einde van de dag door Danie Bles Styling wordt verdubbeld en gedoneerd aan een goed doel.

ByDanie Vintage VIP Sale
Datum: maandag 12 maart
Tijdstip: tussen 12.00u en 19.00u
Locatie: wordt binnenkort bekendgemaakt op www.bydanie.nl
Dresscode: Something Old, Something new, Something Vintage

Voor updates omtrent de deelnemende BN’ers, de unieke vintage items en de locatie bezoek: www.bydanie.nl

 

Lees ook:Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode
Lees ook:Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode
Lees ook:Danie Bles verkoopt must-haves uit haar eigen garderobe
Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles
Lees ook:Danie Bles lanceert nieuwe zomerse StyleGuide

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>