Bekijk de nieuwe collectie van Nicole Richie’s Winter Kate

Nicole Richie heeft weer een nieuwe collectie ontworpen voor haar lijn Winter Kate. Voor herfst/winter 2011/2012 mixte de moeder van twee boho chic met het verre oosten. Haar inspiratie kwam naar eigen zeggen van haar moeder. Richie werd geinspireerd door de herinneringen aan haar moeder in vrouwelijke, sexy kleding met een onschuldige uitstraling. Tevens keek Richie naar stijliconen uit de jaren ’60 en ’70 zoals Penelope Tree, Peggy Moffit en Edie Sedgwick.

Bekijk hieronder het lookbook van de nieuwe Winter Kate collectie.

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

Lees ook:Zusje Nicole Richie klaar voor modewereld
Lees ook:Nicole Richie gast-jurylid bij Project Runway
Lees ook:Nicole Ritchie komt met nieuw kledinglabel
Lees ook:Nicole Richie promoot kledinglijn
Lees ook:Emma Watson op de ontwerptour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>