Mijn helden samen op één foto…

Oeeeh ik zou een moord plegen om tussen deze twee heren in te mogen staan. Mijn helden Marc (Jacobs) en Lenny (Kravitz). De één ontwerpt dan een beeldschone jurk voor mij, die de ander vervolgens weer mag uittrekken…Sounds like a beautifull dream! 

(foto: Fashionista.com)

Lees ook:Dochter Lenny Kravitz sexy in campagne Alexander Wang
Lees ook:Sexy panty’s van Valentino
Lees ook:MENATWORK LANCEERT DE EERSTE SIZE ADVISOR VOOR SCHOENEN START WITH YOUR FEET
Lees ook:AIFW: Bewegelijke jurken bij Addy van Den Krommenacker
Lees ook:LaDress helpt je de ideale jurk vinden

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Mijn helden samen op één foto…

 1. Ramiro

  Marieke meid, ik dacht dat ik jouw favoriete ontwerper was biatch! Marc is inderdaad heel talentvol, heb erg genoten van de special eerder dit jaar over hem op televisie. Maar ik vraag me af, na het zien van zijn verschillende giga teams, hoe moeilijk het zal zijn om zijn vele vele collecties van kleding en tassen etc. te doen. Dit vraag ik me ook al jaren af van Karl Lagerfeld (is hij nou 130 of 140 jaar?)
  In hoeverre kan je zo’n persoon nog op zijn talent beoordelen? Je kan zelf tegenwoordig spreken van een soort Design-Stylist die alleen de look bepaald en het loslaat op zijn talloze (en uiteraard ook getalenteerde) crew die een jaar later hun eigen collectie mag tonen op NYFW, na het binnenhalen van Project Runway USA. En over Lenny heb ik alleen dit te zeggen; Heerlijkheid zelve, maar met 1.37 meter lengte, is het een tragisch geval van jammer!

    /   Reply  / 
 2. Marieke

  Haha Ramiro ik heb meerdere helden. En natuurlijk ben jij er eentje, maare ik wil wel snel weer iets van je zien hoor!! Dus huphuphup; aan de slag ;)
  Enne is Lenny zo short? Heb nog nooit naast hem gestaan…Helaas!

    /   Reply  / 
 3. XX

  Ramiro….you are so vain! *wink*

    /   Reply  / 
 4. XX

  psst…marieke, gaan we regelen hoor, voor jou!

    /   Reply  / 
 5. Marieke

  Haha als dat zou kunnen…doe je best!

    /   Reply  / 
 6. Ramiro

  Hey Marieke, het zal je wel ontgaan zijn, maar op mijn website http://www.ramirok.nl staat dat ik inderdaad in April 2009 mijn premiere zal beleven in Groningen en Amsterdam. Ik ben nu al modellen aan het casten en zoek nog wat langbenige dames uit het Noorden. Zoals ik vaker heb gezegd, ik ontwerp voor alle vrouwen, dus maat en leeftijd vind ik echt niet belangrijk. It’s in the EYES Darlink! Trouwens, op mijn hyves kan je enkele van mijn jurken zien pop. Ik ben druk bezig maar doe het allemaal zelf en dat kost tijd, geld en energie! Maar ze worden stuk voor stuk met veel liefde gemaakt en dat zal je zeker op de ‘poesloop’ zien. Tot in April…en dan heb je Ramiracle in je bil!

    /   Reply  / 
 7. XX

  Ramiro, mijn benen zijn 1.10 m lang, maar ik heb wel maat 44. mag ik ook?

    /   Reply  / 
 8. Ramiro

  Wat ik zei, ik ontwerp voor alle vrouwen en ik hou van de vrouwelijke rondingen! Er is absoluut niks mis met het vrouwelijk figuur, wel met de confectie-industrie. Het wordt tijd dat vrouwen dit ZELF gaan accepteren. Je bent mooi zoals je geschapen bent en een goede ontwerper werkt er wel omheen. Dus dushies van me, pas je lichaam niet in een confectiemaatje, maak ik het wel voor je! En ja, jij ook kan een model worden…na een paar tips van de pro’s uiteraard!

    /   Reply  / 
 9. missfashionweek

  Oh nee he Ramiro….die pro’s…dat zijn van die nare sidekicks waar die Amerikaans ANTM zich ook van bedient? Van die homo’s die alleen maar op zichzelf kicken en die vrouwen in werkelijkheid helemaal niet zien staan? Maar alleen maar schepselen die aan het eigen fantasie ontsproten zijn, en dan net doen of ze dat ook werkelijk zijn? Al die pro’s hebben niets met vrouwen, alleen met objecten, die het equivalent van hun eigen nooit uitgekomen droom moeten zijn.

    /   Reply  / 
 10. Marieke

  Ramiro ik ga meteen kijken, ben erg benieuwd! Enne…missfashionweek wat let je! Je benen zijn lang dus wie weet ontdek je zomaar ineens een nieuw talent. Laat als die zogenaamde ‘pro’ maar kletsen!

    /   Reply  / 
 11. Ramiro

  Nou meid, da’s een hele mondvol. Als ik het niet beter wist zou ik denken dat jij een erg boos persoontje bent. Gaan we nu hokjes bouwen? Ieder hun kunstvorm, zij weten vaak wat zij doen. En trouwens, jij volgt toch ook hun trends?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>