BOSS Parfums presenteert Chris Hemsworth: the new Man of Today

BOSS Parfums kondigt met trots Chris Hemsworth aan als het nieuwe gezicht van BOSS BOTTLED.
De Australische acteur wordt toegevoegd aan een exclusieve groep geur ambassadeurs die voorheen onderdeel uitmaakten van de vernieuwde BOSS BOTTLED Man of Today campagne die in september 2017 gelanceerd wordt.

Een van de meest iconische herengeuren van de laatste 20 jaar, BOSS BOTTLED, staat synoniem voor de aspiratie die zich zonder enige inspanning verenigt met de dagelijkse routine van mannen over de hele wereld.

“De tijdloosheid en het feit dat BOSS BOTTLED al zo lang bekend én nog steeds relevant is voor de huidige man, is uniek. Het is een grote eer om het gezicht te zijn van de nieuwe Man of Today campagne.”, aldus Chris Hemsworth – BOSS BOTTLED ambassadeur.

De BOSS BOTTLED Man of Today campagne zal vanaf september wereldwijd gelanceerd worden met een voorpremière in juli 2017 in de Verenigde Staten. Meer details zullen in de komende maanden bekend gemaakt worden via de officiële social media kanelen van HUGO BOSS.

Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie door Europa
Lees ook:Theo James ambassadeur Boss parfums
Lees ook:Fashionable franjes
Lees ook:Robert Pattinson nieuwe gezicht Dior Homme Fragrance
Lees ook:Elettra Wiedemann in nieuwe campagne van G-Star

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>