Bumble and bumble introduceert Surf Infusion

Sinds de creatie in 2001, is Bumble and bumble Surf Spray de onbetwiste beauty- en fashionlieveling van menig haarstylist en consument.. Voor iedereen die sexy, beachy haar wil alsof er een heerlijk zeebriesje doorheen is gegaan (ook al ben je mijlenver van de kust af) is Surf Spray hét product. Ook wel “A hairdresser’s dream in a bottle” genoemd.

Bumble and bumble. introduceert een nieuwe salt-in-oil formule; Surf Infusion. Het zorgt voor een hele nieuwe dimensie aan die zo gewilde beachy look. Omdat zoutwater soms droogte kan veroorzaken aan het haar, hebben surfers jarenlang gezocht naar hoe dit tegen te kunnen gaan. Dat inspireerde Bumble and bumble. voor de Surf Infusion. Deze nieuwe twee-fasen formule heeft een zeezout laag en daarbovenop een verzorgende haarolie formule. Het enige wat je hoeft te doen is schudden en sprayen voor het perfecte resultaat. Droog of poreus haar zal voordeel hebben van de mix van tropische olie en botanische extracten uit de zee, terwijl de sexy beachy textuur van de Surf Spray zorgt voor die ongeëvenaarde Bumble and bumble. Surf Spray look. UV beschermende ingrediënten helpen tegen beschadiging door de zon. Surf Infusion is de oplossing voor iedereen die het voordeel wil van de Surf Spray, maar waarvan het haar net wat meer extra verzorging en voeding nodig heeft.

“Infusing that saltiness with oils has not been done like this before. Surf Infusion brings the right amount of moisture to hair, with that beautiful beach texture. Backstage during fashion shows, models’ hair was “tousled to perfection” with the new product” aldus Bumble and bumble. Global Artistic Director Laurent Philippon.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik, tot de kleur zee blauw wordt. Spray het product op handdoek droog of droog haar, met een focus op de lengtes. Style het, laat het aan de lucht drogen of gebruik een föhn diffuser. Wanneer Surf Infusion gebruikt wordt in combinatie met de Surf Foam Wash Shampoo en Creme Rinse Conditioner sta je helemaal verbluft van het resultaat.

Aanbevolen verkoopprijs: Surf Infusion € 29,90 | 100ml

Lees ook:Moroccanoil lanceert Texture line
Lees ook:Egale, bruine benen met Sally Hansen Airbrush legs
Lees ook:Benetton lanceert United Dreams parfum voor heren
Lees ook:Magazine Elle opent webshop
Lees ook:Mijn allereerste Spray Tan-behandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>