Velthuis kliniek opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Amsterdam is een fonkelnieuwe Velthuis kliniek rijker. Aan de Laarderhoogtweg in Amsterdam is deze maand een nieuwe vestiging geopend. Hier kunnen cliënten terecht voor persoonlijk advies van huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen.

Velthuis kliniek is in 1995 in Eindhoven begonnen door Jak Dekker. Indertijd 27 jaar en net afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam begon hij met dermatoloog Peter Velthuis de kliniek. In het begin was het moeilijk om artsen voor de kliniek te vinden, omdat er nog een taboe was om iets cosmetisch aan jezelf te laten doen. Tweeëntwintig jaar later is dat taboe door Hollywood, tv-programma’s en internet beslecht. Ook steeds meer mannen vinden de weg naar de kliniek. Velthuis kliniek, onderdeel van Equipe Zorgbedrijven Nederland, telt nu 17 vestigingen in Nederland, 250 werknemers waarvan 25 artsen en behandelt jaarlijks 40.000 cliënten.

Equipe Zorgbedrijven is de grootste aanbieder van verschillende specialisaties in Nederland. Het bedrijf is actief op het gebied van verzekerde hand- en polszorg (Xpert Clinics), flebologie en proctologie (Helder kliniek) en cosmetische chirurgie en dermatologie (Velthuis kliniek).

In 2015 vond Equipe Zorgbedrijven in het Belgische Health &Care Fonds een eerste externe investeerder om verdere groei van het bedrijf te realiseren. Hierdoor zijn intussen ‘flagshipstores’ van klinieken gerealiseerd in Eindhoven en deze maand in Amsterdam. Rotterdam volgt volgend jaar.  Jak Dekker: “Onze ambitie is om de kwaliteit en klanttevredenheid nog verder omhoog te brengen.”

Adres
Velthuis kliniek, Laarderhoogtweg 12. Amsterdam

Lees ook:Sylvia Geersen gevlucht uit afkickkliniek
Lees ook:Turn on the lights: de start van het feestseizoen
Lees ook:Forever 21 opent vestiging aan de Kalverstraat in Amsterdam
Lees ook:PRIMARK opent grootste winkel Benelux in Eindhoven
Lees ook:Tweede vestiging Michael Kors opent in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>