JEAN PAUL GAULTIER INTRODUCEERT SCANDAL

Hier is SCANDAL, de geur voor de vrije, sterke vrouw. Overdag serieus, maar ‘s nachts de koningin van de nacht. Twee werelden die gescheiden hadden moeten blijven…tot de dag dat de paparazzi DE foto nam die viral ging….een schandaal!

De vorm van dit schandaal is vrolijk. De eerdere flacons van Gaultier waren bustes; hier zijn de benen! Dit stel benen doet denken aan de vrolijkheid die we kennen van Parijs in de nacht. Een schandelijk parfum dat ook een perfecte belichaming is van … Jean Paul Gaultier.

Lees ook:Jean Paul Gaultier voor Coca-Cola lancering in Parijs – FOTO’S
Lees ook:Madonna ‘s Jean Paul Gaultier puntbeha is terug
Lees ook:Jean Paul Gaultier ontwerpt Coca-Cola light flesjes
Lees ook:Jean Paul Gaultier weg bij Hermès?
Lees ook:Modeshow Jean Paul Gaultier krijgt Marokkaans tintje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>