Tijn verkoopt nagellak voor een bijzonder goed doel #lakdoor

Tijn wil kinderen helpen die, net als hij, vechten tegen hersenstamkanker. Daarom is Tijn zijn eigen nagellaklijn begonnen in 4 van zijn lievelingskleuren. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Semmy. Het doel? Minstens 1 miljoen euro ophalen, zodat de stichting een nieuwe behandelmethode naar Nederland kan halen, waarmee CED (‘convection-enhanced delivery’) mogelijk wordt. Zo hebben kinderen zoals Tijn, wel een kans.

Goed nieuws: de potjes LAK zijn in productie genomen! Zodra de exacte leverdatum bekend wordt, laten we dit weten op social media. De bezorging wordt gratis verzorgd door PostNL. Iedereen die heeft besteld en gaat bestellen, krijgt hoe dan ook z’n LAK! Het kan dus nog wel even duren, maar dan LAK je ook wat #lakdoor

Lees ook:Katie Holmes start eigen kledinglijn
Lees ook:Virtuele paskamer met 3D-techniek als eerste bij de Bijenkorf
Lees ook:Nike werkt aan schoen met veters die zichzelf strikken
Lees ook:Goededoelenslipper Plakkies gaat goed
Lees ook:Gedoe rond productie kledinglijn Bono

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>