Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum

Bottega Veneta Pour Homme, de vier jaar geleden geïntroduceerde mannelijke signatuurgeur van het huis, biedt een gedistingeerde visie op de mannelijkheid, een combinatie van sensualiteit en subtiel intellect. Creatief directeur Tomas Maier stelde zich een reis door de Dolomieten voor in de regio Veneto in Noord-Italië, waar een zachte bries vol geurend hooi, dennenappels en -naalden, afkomstig uit de nabijgelegen bossen door de wijd geopende ramen van een rustiek huis innenstroomt.

Met haar eerste Pour Homme eau de parfum introduceert Bottega Veneta een krachtige visie. We bevinden ons opnieuw in de Dolomieten waar de hoofdpersoon van dit verhaal urenlang heeft rondgetrokken door de koele, frisse bergen. Als hij uitrust, gaat hij op oude lederen kussens liggen, en deze rijke geur vermengt zich met de frisse geur van de cederbladeren van buiten die nog aan zijn huid kleven. Het samenvloeien van deze sensuele aroma’s creëert een verfijnde intensiteit en markeert de evolutie van de signatuurgeur tot een rijkere variant die lang aanwezig blijft.

Bottega Veneta Pour Homme Parfum is een fascinerende melange van unieke hoogwaardige bestanddelen. De geur opent met zeer geconcentreerde houtige en kruidige noten van cederbladeren en royaal kardemom, in de kern geïntensiveerd en versterkt met piment en dennenhars. Een sensueel lederakkoord vermengd met tonkaboon maakt dit masculiene meesterwerk af. Pour Homme Parfum, opnieuw een samenwerking van Tomas Maier en de parfumeurs Daniela Anfrier en Antoine Maisondieu, is een uiting van kracht en mannelijkheid, die de waarden van de signatuurgeur versterkt.

De geur is verkrijgbaar in twee formaten, 50 en 90 ml.

Eau de Parfum 50 ml € 80*
Eau de Parfum 90 ml € 115,56*

Bottega Veneta Pour Homme Parfum Eau de Parfum is vanaf eind januari 2017 bij de geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Eerste geur voor Bottega Veneta
Lees ook:Bruce Weber maakt Bottega Veneta commercial
Lees ook:Prada presenteert LA FEMME PRADA & L’HOMME PRADA INTENSE
Lees ook:Start H&M samenwerking met Lanvin?
Lees ook:Dior introduceert Dior Homme Cologne met Robert Pattinson als boegbeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>