& Other Stories lanceert natuurlijke beauty lijn

unnamedEen langverwachte droom van & Other Stories’ komt uit, zij lanceert de natuurlijke Franse beauty lijn van het Paris Atelier. De lijn bestaat uit natuurlijke ingrediënten van Franse orgine waaronder witte truffel, saffraan en oesterschelp. De serie bestaat uit 10 producten en omvat de vele aspecten en bijzondere rijkdom van Frankrijk. De beauty lijn is sinds 17 november te koop.

stories.com

Lees ook:T-tans salon lanceert webwinkel T-beauty
Lees ook:MARIE-STELLA-MARIS lanceert care lijn
Lees ook:H&M komt met huidverzorgingsproducten
Lees ook:& Other Stories presenteert nieuwe collectie eaux de toilette
Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>