Hema introduceert 100 nieuwe kleuren nagellak

longlasting-nagellak-11240210-listermainGa je voor Vondelpark green of tulip red? HEMA introduceert een nieuwe verbeterde nagellakformule in 100 nieuwe kleuren. Met zoveel keuze, van pure HEMA rood en bubbly bubblegum roze tot pasteltinten als sandy beach en felle eyecatchers zoals delft blue, vind je altijd een kleur die bij je past! Het bestaande HEMA Beauty nagellakassortiment is vervangen door één nieuwe long lasting lakformule, in 100 nieuwe kleuren. De nieuwe nagellak is van verbeterde kwaliteit: de lak blijft langer zitten, geeft meer glans en heeft een hogere kleurintensiteit. Dankzij het vernieuwde, brede kwastje strijk je ook makkelijk in één keer een dun laagje lak over het gehele nageloppervlak.

altijd een kleur die bij je past
Er zijn verschillende kleurcollecties; van zachte pasteltinten tot felle primaire kleuren als geel, groen en blauw. Alle 100 lakken hebben Engelse namen die verwijzen naar de Nederlandse achtergrond van HEMA. Denk aan toeristische plekken zoals Vondelpark green, red light red en market of flowers maar ook wereldberoemde kunstwerken als girl with the pearl en milkmaid. Uiteraard mogen typisch Hollandse tinten als tulip red, ice skating, canal house brick, liquorice en tompouce niet ontbreken.

finishing touch
Nog langer plezier houden van je mooie mani-pedi? Er is ook een nieuwe extreme long lasting top coat die ervoor zorgt dat de nagellak goed hard wordt en extra lang mooi blijft. Voor het beste resultaat start je altijd met een laagje base coat, dan twee laagjes kleur en als finishing touch één laagje top coat. Om de droogtijd van de nagellak en de extreme long lasting top coat te versnellen kun je na deze drie stappen nog een druppeltje Quick & Dry op elke nagel aanbrengen. Deze vloeistof op basis van siliconen zorgt dat de lak nog sneller droog is. Tip: bij HEMA vind je ook een uitgebreide collectie hand,- en nagelverzorgingsproducten.

De 100 kleuren nagellak zijn 2.50 per stuk en vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle HEMA filialen en via hema.nl

Lees ook:Sally Hansen onthult nieuwe kleuren
Lees ook:Hema Beauty shops geopend in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:Shape it babe!
Lees ook:HEMA start samenwerking met blogger Miss Lipgloss
Lees ook:Long lasting tips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>