WONDERLUST: DE NIEUWE GEUR VAN MICHAEL KORS

FY17_MKW_WOMEN_BOTTLE BTS_6Laat verlangen de weg wijzen.

Michael Kors onthult een opvallende stijl- en spirit-evolutie met zijn nieuwe damesgeur, Wonderlust. De nieuwe geur introduceert een fris perspectief in de Michael Kors beautywereld, een die net zozeer geïnspireerd is op de reis als op de bestemming.

“Wonderlust is een oneindig verlangen naar avontuur, romantiek en ontdekking” zegt Michael Kors. “Het is voor de vrouw met de nieuwsgierigheid en passie om in zichzelf te geloven en haar hart te volgen.”

Het wereldberoemde model Lily Aldridge is het vrijgevochten gezicht van de campagne, waarin het gevoel van luxe spontaniteit, het hart van de nieuwe geur, wordt gevangen.

Integrerend, zelfverzekerd en altijd sexy, Wonderlust verbeeldt een leven waarin beauty, impulsen en sensualiteit de toon zetten.
Intens romantisch, een geur die is geïnspireerd door het onverwachte, het onbekende en het exotische. Alles is mogelijk in deze gepassioneerde wereld.

Wonderlust’s lichtgevende gradiënt fles, een studie in sensuele rondingen geaccentueerd met goud, vangt de chique, zorgeloze luxe van een geïmproviseerde ontsnapping.
Verkrijgbaar vanaf 1 september 2016 bij Parfumerie Douglas
Wonderlust Eau de Parfum 30 ml € 54,- ; 50 ml €80,- ; 100 ml €104,-

Lees ook:Michael Kors zingt tijdens Fashion Night Out (filmpje)
Lees ook:Michael Kors toont collectie vol enorme bontjassen
Lees ook:Tweede vestiging Michael Kors opent in Rotterdam
Lees ook:Marc Jacobs Decadence nu ook in goud verkrijgbaar
Lees ook:Calvin Klein euphoria essence: nieuwe limited editions

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>