essie lanceert Gel Couture collectie

essie is al jaren backstage aanwezig bij de fashion shows van New York, Parijs en andere wereldsteden. De nieuwe essie GEL COUTURETM collectie is dan ook geïnspireerd op de internationale luxe modehuizen die bijzondere haute couture collecties creëren: dezelfde combinatie van hoogwaardige kwaliteit, optimale effectiviteit en een op en top luxe uitstraling; van het atelier tot de after party.

de upperclass collectie bestaat uit 30 kleuren vol pigment en een speciale top coat voor een sneldrogende high gloss finish.
easy does it: deze bijzondere gellak, geschikt voor thuis én in de salon, hoeft niet met een LED- of UV-lamp uitgehard te worden. De lakfinish houdt, net als een professionele gelmanicure behandeling, tot 12 dagen.

Lees ook:Sally Hansen onthult nieuwe kleuren
Lees ook:Essie lanceert cashmere matte nagellakcollectie
Lees ook:Essie lanceert jaren negentig lakjes
Lees ook:Regenjas voor fashionista’s
Lees ook:Tanden bleken: hoe werkt het?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>