Jet van Nieuwkerk lanceert online web-serie

unnamedIn navolging van haar succesvolle boek, Het Boek van Jet, lanceert Jet van Nieuwkerk vandaag haar eerste wekelijkse web-serie op Makers Channel: Tip van Jet.  In de serie geeft ze tips over gezond leven en lekker eten voor ieder moment en mood van de dag. “Als het vooral maar niet te streng en niet te saai is, anders hou je een gezonde levenstijl niet vol.” 

Dat elke dag gezond eten lastig kan zijn, snapt Jet zelf ook. “Ik vind het best als je geen tijd hebt om boodschappen te doen, maar je moet wel tijd maken om te koken!”, aldus de Amayzine.com lifestyle editor en Parool-columnist. In de eerste aflevering gaat het daarom over het basispakket: welke ingrediënten moet je altijd in huis hebben, zodat je elke dag lekker en gezond kan koken?

Tip van Jet staat elke week op woensdag om 15.00 online.
Aflevering 1 is nu online te zien op Makers Channel http://makerschannel.com//watch=3439.

Lees ook:Fajah Lourens maakt online web-serie
Lees ook:Glamour start online series
Lees ook:Bastiaan van Schaik: ‘Modellen eten veel en vet’
Lees ook:Mode van de toekomst: wearable technology
Lees ook:Xelly’s app bij het boek Make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>