‘LINE-UP’ VOOR EEN PERFECTE OOGLOOK MET COLOUR PRECISE EYELINER

Sprekende kleuren, loepzuivere lijnen, die lang blijven zitten. Ben je klaar voor de grafische ´liner´trend van dit seizoen? Rimmel introduceert de nieuwe Colour Precise Eyeliner, de eerste gekleurde vloeibare ´liner´ voor loepzuivere lijnen in sprekende kleuren, die de hele dag blijft zitten. De ogen worden perfect omlijnd en gedefinieerd met briljante precisie. ´It´s a perfect stroke of genius!´ Of je nu van fijne of stoere lijnen houdt, Colour Precise Eyeliner is het ultieme hulpmiddel om je ogen mooier te maken. Met absolute nauwkeurigheid geeft de zachte, spitse viltstift applicator een grote dosis intense, hoog gepigmenteerde kleur af. Door de pen vorm kun je heel eenvoudig superfijne lijntjes of stoere lijnen maken. Perfect omrande kijkers, ‘cat eyes’, ‘wings’… wat je maar wilt! De sneldrogende formule garandeert een perfecte ´flake-proof´ finish, die tot wel 24 uur blijft zitten. En goed om te weten… de ´liner´ is ook ´heat-proof´, ´sweat-proof´ én ´partyproof´!

Colour Precise Eyeliner is ontworpen om een stijlvolle impact te maken. De pennen zijn uitgevoerd in de kleur van de ´liner´, versiert met grafische letters en een design om het kalligrafische resultaat te benadrukken. De pen heeft een goede grip waardoor je heel eenvoudig de gewenste lijn kunt trekken. ´Look sharp!´ Met Rimmel’s nieuwe Colour Precise Eyeliner maak je loepzuivere lijnen in sprekende kleuren die lang blijven zitten. Ontdek de perfectie van een ´liner´. ´Get the London look!´

De Colour Precise Eyeliner is vanaf eind april 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel verkooppunten. Er zijn drie kleuren: Black #001, Blue #002 en White #003.

Adviesverkoopprijs € 7,99

Lees ook:DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN
Lees ook:Have a Chanel make up nazomer…
Lees ook:De perfecte eyeliner?
Lees ook:MIXEN EN MATCHEN MET DE GEKLEURDE SOKKEN, FUNKOUSEN EN ACCESSOIRES VAN COLORMESOCKS
Lees ook:Getest: waterproof Colour X-Pert eyeliner Max Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>