JOHN FRIEDA lanceert producten voor iedere bruine haarkleur

JOHN FRIEDA® komt met drie verschillende Brilliant Brunette productlijnen. De Visibly Brighter producten hebben een oplichtend effect – perfect voor het creëren van een sunkissed look. De Rich Radiance producten zorgen voor het behoud van je huidige, ideale bruine kleur. Voor donkerdere tonen als resultaat zijn de Visibly Deeper producten ‘brunettes best friend’.

LIGHTER – Brilliant Brunette Visibly Brighter
De Visibly Brighter producten maken het voor het eerst mogelijk thuis in de douche het haar op te lichten. Bruin haar krijgt een natuurlijk uitziend, oplichtende gloed. Met honing en goudsbloemextract creëert deze lijn geleidelijk gouden accenten die een bruine haarkleur oplichten. Het resultaat is een sunkissed look; het hele jaar door.

In aanvulling op de Shampoo (250 ml € 9,14*) en Conditioner (250 ml € 9,14*) is er een In-Shower Treatment (34 ml € 14,99*) ontwikkeld die het haar tot één tint lichter maakt in slechts 5 minuten. De bijzondere verpakking bestaat uit twee aan elkaar bevestigde tubes. Draai en breek het zegel, meng de inhoud van beide tubes in je handpalm en breng het geheel aan op het haar. Het resultaat: een gouden sunkissed look; anywhere, anytime.

RICHER – Brilliant Brunette Rich Radiance
Proud to be a brunette? De nieuwe Rich Radiance lijn zorgt ervoor dat de huidige, ideale bruine haarkleur wordt behouden en het haar extra straalt. De Shampoo (250 ml € 9,14*) geeft de levendigheid en kleurintensiteit van het haar een boost wat prachtige bruinaccenten onthult. De Shampoo zorgt voor een milde reiniging en verzorging en gaat kleurvervaging tegen. De Conditioner (250 ml € 9,14*) hydrateert het haar en versterkt de levendige en intens bruine kleur. Samen vormen deze producten de perfecte lijn voor het behoud van jouw huidige bruine tint. Geschikt voor gebruik op natuurlijk of gekleurd haar en ook te gebruiken op highlights en lowlights.

DEEPER – Brilliant Brunette Visibly Deeper
De Visibly Deeper lijn is speciaal ontwikkeld voor brunettes die donkerder haar willen zónder het haar te kleuren. Deze producten voegen rijke chocolade-tonen toe voor een natuurlijke, diepere bruintint. De ingrediënten cacao en teunisbloemolie in de Shampoo (250 ml € 9,14*) en Conditioner (250 ml € 9,14*) reinigen het haar en zorgen voor diepe bruine kleuraccenten. De Colour Deepening Treatment (150 ml € 14,99*) voegt semi-permanente donkere pigmenten toe aan het haar waardoor het resultaat langer zichtbaar blijft. Deze treatment richt zich extra op beschadigde haardelen met als resultaat een gezonde en uniforme haarkleur met veel diepte. In slechts 5 minuten zichtbaar resultaat.

Lees ook:Moroccanoil lanceert feestdagen collecties
Lees ook:Blondes only; shampoo en conditioner voor blondines
Lees ook:ASBLOND IS HET NIEUWE BLOND
Lees ook:SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis
Lees ook:La Mer presenteert de Treatment Lotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>