M.A.C opent nieuwe counter in de Bijenkorf

MAGIC-OF-THE-NIGHT_BEAUTY_300Op 12 november 2015 opent de Bijenkorf Amsterdam de Beauty World, een geheel vernieuwde cosmetica-afdeling op de begane grond. De grootste cosmetica-afdeling van de Benelux biedt een grenzeloos assortiment van exclusieve en luxe beauty-merken met een groot aantal beauty-services. Beauty World staat daarmee garant voor de ultieme beauty-beleving.

Lees ook:de Bijenkorf opent luxe Beauty World
Lees ook:T-tans salon lanceert webwinkel T-beauty
Lees ook:Hema Beauty shops geopend in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:Jo Malone London opent boutique in Amsterdamse Bijenkorf
Lees ook:Nicolette van Dam en Frederique van der Wal winnen beauty Astir Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>